Hvordan sletter jeg et OK Kort fra OK-appen?

​​Du kan slette et OK Kort i OK-appen ved at gå ind under 'Mig' og 'Betalingsmidler', under punktet 'OK Kort' og bruge 'redigér-ikonet' (blyanten).

Bemærk, at du ikke kan slette det/de kort, der står under 'OK Konto'.

Hvis du vil have slettet et af de kort, der står under 'OK Konto', kan du spærre det inde på vores selvbetjening Min OK​. Bemærk, at du i så fald heller ikke længere vil kunne bruge det fysiske kort ved standerne.

Læs mere om fordelene ved OK's app