Hvordan fungerer det, når jeg skal betale via appen?

​Hvis du betaler med OK Benzinkort eller Dankort i appen:

Når du kører ind på OK-tanken​, genkender vores system dig via GPS-signal. Vælg stander, indtast din pinkode og tank op. Så let er det! Du kan med det samme se, hvor stort et beløb, du har tanket for.

Hvis du betaler med MobilePay i appen:

Første gang du bruger appen, skal du vælge betaling med MobilePay. Vælg derefter stander. Bekræft betaling med MobilePay. Tank op.
Du kan derefter straks se, hvor stort et beløb, du har tanket for, og kvitteringen kommer også i det sædvanlige feed fra MobilePay.

Herunder kan du se en video af, hvordan man tanker med OK Appen.