Hvilke betalingsmidler kan jeg bruge i OK's vaskehaller?

Du kan betale for bilvask i OK's vaskehaller enten med Dankort, MobilePay eller med dit OK Benzinkort i OK-appen. Vælger du at betale med Dankort eller MobilePay, bliver beløbet trukket med det samme.

Vil du betale for din bilbask med dit OK Benzinkort, har du to muligheder. Du kan enten betale:

Gennem Betalingsservice (5,50 kr. om måneden)
På girokort (10,00 kr. pr. faktura (girokort) fremsendt med posten)

Er der måneder, hvor du ikke bruger dit OK Benzinkort til betaling, koster det naturligvis ikke noget.

Forbruget på dit OK Benzinkort opgøres ved midnat d. 15. i hver måned. Den sidste rettidige betalingsdag er d. 1. i måneden efter opgørelsesdatoen. Hver måned modtager du en faktura med en månedsopgørelse, som sendes enten direkte fra OK eller gennem Betalingsservice. Vælger du at betale på giro, er der vedhæftet et girokort til din faktura.

Husk, at du som kunde hos OK altid kan se dine fakturaer på Min OK.

Log på Min OK