Hvad er fordelene ved at vaske min bil i en af OK's vaskehaller?

Fordelene ved at benytte OK’s vaskehaller er:

• Du sparer op til 30 % mandag-onsdag på udvalgte vaske i mange af vores vaskehaller
  • Du bruger kun ca. 25 liter friskvand pr. bilvask, hvis du vælger en svanemærket vaskehal
  • Du vasker bilen mere miljøvenligt end hvis du vasker bilen derhjemme
  • OK har 145 vaskehaller
  • Du kan betale din bilvask med dit OK Benzinkort eller med OK's app.

Læs mere om OK's app

Find nærmeste OK vaskehal