Hvor finder jeg den nærmeste OK-vaskehal?

​Du kan finde din nærmeste OK-vaskehal på din smartphone, hvis du downloader OK's gratis app. Så kan du eksempelvis få vist vej til din nærmeste bilvask og tankstation.

Er du online fra en desktop eller tablet, så kan du også få et overblik på vores 'Find tankstation'-side. Indtast bynavn eller postnummer i søgefeltet, så viser vi dig den/de nærmeste OK-stationer. Der er mere end 670 OK-tankstationer at vælge mellem.

Mere end 225 vaskehaller i Danmark

Er du på udkig efter en OK vaskehal, kan du være sikker på, at der altid er en i nærheden. Vi har nemlig mere end 225 vaskehaller i hele Danmark, og på langt de fleste af disse kan du vælge svanemærket bilvask.

Læs mere om bilvask

Find nærmeste vaskehal her