Hvor finder jeg den nærmeste OK vaskehal?

​Du kan finde din nærmeste OK vaskehal på din smartphone, hvis du downloader OK's gratis app. Så kan du eksempelvis få vist vej til din nærmeste bilvask og tankstation.

Er du online fra en desktop eller tablet, så kan du også få et overblik på vores 'Find tankstation'-side. Indtast bynavn eller postnummer i søgefeltet, så viser vi dig den/de nærmeste OK-stationer. Der er mere end 670 OK-stationer at vælge mellem.

Læs mere om bilvask

Find nærmeste tankstation her