Kan jeg fravælge undervognsskyl i OK's vaskehaller?

Ja, du kan fravælge undervognsskyl i næsten alle OK’s bilvaskeprogrammer – undtagen Hurtigvask, da undervognsskyl slet ikke findes i dette program.

Ved betjeningspanelet i vaskehallens kunderum kan du aktivt fravælge undervognsskyl. Når du har betalt og valgt vask, trykker du i betjeningspanelet 'Fravælg undervognsskyl'.

Du har også mulighed for at fravælge undervognsskyl, hvis du vasker via OK Appen.