Hvad er vaskehallernes åbningstider?

OK's vaskehaller har åbent dagligt i tidsrummet: kl. 07.00-22.00.

Enkelte vaskehaller åbner dog kl. 06.00.

Find din nærmeste OK vaskehal

Hent OK's gratis app og find vej til den nærmeste OK vaskehal. I appen kan du også se information om vaskehallens åbningstider og størrelse.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem