Kan jeg ændre min pinkode i appen?

Nej, pinkoden kan ikke ændres direkte i appen

Hvis appen er tilknyttet dit OK Benzinkort:

Hvis du ønsker at ændre pinkoden til dit OK Benzinkort, skal du gøre det ved at logge ind på Min OK, som du kan også kan tilgå via forsiden af appen

Hvis du betaler med MobilePay:

Hvis du ønsker at ændre pinkoden til MobilePay, skal du kontakte Danske Bank.

Hvis du betaler med Dankort:

Hvis du ønsker at ændre pinkoden til dit Dankort i appen, skal du slette kortet i appen og så tilføje det igen. Så bliver du bedt om at oprette en ny kode til dit Dankort i appen.