Kan jeg ændre min pinkode i OK-appen?

Nej, din pinkode kan ikke ændres direkte i OK-appen.

Hvis appen er tilknyttet dit OK Kort:

Hvis du ønsker at ændre pinkoden til dit OK Kort, skal du gøre det ved at logge ind på Min OK, som du kan også kan tilgå via forsiden af appen.

Hvis du betaler med MobilePay:

Hvis du ønsker at ændre pinkoden til MobilePay, skal du kontakte Danske Bank.

Hvis du betaler med Apple Pay:

Du kan ikke ændre pinkode til Apple Pay i OK-appen. Brug i stedet dit faceID/touchID eller anden pinkode, du har knyttet til din Apple Pay-konto.

Hvis du betaler med Dankort:

Hvis du ønsker at ændre pinkoden til dit Dankort i appen, skal du slette kortet i appen og så tilføje det igen. Så bliver du bedt om at oprette en ny kode til dit Dankort i appen.

Læs mere om OK's app

Mobiltelefon med OK's app med valg af tankstander på skærmen