Hvad skal jeg have klar, når jeg vil tilmelde parkering i OK’s app?

Hvis du ønsker at bruge dit OK Benzinkort eller dit Dankort til betaling, når du parkerer med OK's app, skal du have dit betalingsmiddel klar. Er du allerede OK-kunde, skal du desuden bruge dit login til Min OK.

Derudover skal du have din bils registreringsnummer klar. Når du registrerer din bil, laver vi i OK et opslag hos Bilstatistik for at finde ud af, hvilken bil du har. Disse informationer viser vi dig som en tryghed for, at det er den rigtige bil og nummerplade, du har indtastet i appen.

Læs mere om OK Parkering

Log på Min OK