Kan jeg bruge OK-appen som parkeringsapp uden at være kunde hos OK?

Ja, det kan du sagtens. Du skal bare have OK-appen installeret på din smartphone og bruge dit Dankort, Visa, Mastercard, MobilePay eller Apple Pay til betaling for parkeringen. Så kan du bruge OK-appen som parkeringsapp.

Du skal blot tilføje dit betalingsmiddel via 'Mig' og 'Betlingsmidler', så kan du bruge OK's app.

Mere om OK App som parkeringsapp

Hent OK's app i AppStore          Hent OK's app i Google Play

Tilføj Dankort som betalingsmiddel i OK's app