Hvordan starter jeg en parkering via OK’s app?

Når du holder i den parkeringszone, du har tænkt dig at parkere i, kan du i OK-appen under 'Parkering' trykke ’Parkér’ og dernæst vælge enten foreslåede tidsrum eller selv vælge et tidspunkt, hvor din parkering skal udløbe. Herefter vælger du dit køretøj og starter din parkering med appen.

Husk, at du også altid kan bruge appen til at forlænge din parkering eller stoppe den før tid.

Mere om OK-appen