Hvordan stopper jeg en parkering før tid med OK’s app?

Har du behov for at stoppe din parkering før dit ellers planlagte sluttidspunkt, kan du altid bruge appen til at stoppe parkeringen før tid. Du vælger blot din aktuelle parkering og dernæst ’Afslut parkering’. 

Mere om OK-appen

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem