Hvor kan jeg parkere med OK’s app?

Vi udvider løbende med parkering i både kommunale og private parkeringsområder, og på sigt vil du kunne parkere i hele landet med OK Parkering via OK-appen.

I videoen herunder kan du se, hvor nemt det er at starte, forlænge og afslutte din parkering med OK-appen. Du kan også klikke her for at læse mere om parkering med OK-appen og se, hvor du kan parkere henne.