Hvad koster det at parkere med OK Parkering?

Prisen for en parkering kan være forskellig fra parkeringsområde til parkeringsområde. OK fakturerer parkeringsudgiften 1:1 til parkeringsudbyderen og tillægger desuden et mindre transaktionstillæg for brug af servicen. Alle priser vil fremgå tydeligt i appen, og alle priser er vist inkl. transaktionstillæg.

Husk, at du altid kan se dine kvitteringer i OK-appen eller på Min OK, hvis du er kunde hos OK.

Log på Min OK