Kan jeg spærre mit kort i appen, hvis mit kort f.eks. bliver stjålet?

Nej, hvis appen er tilknyttet dit OK Benzinkort, spærrer du dit kort ved at logge ind på Min OK. Du kan også tilgå Min OK fra forsiden af appen.

Hvis du betaler med Dankort i appen, skal du ringe til din bank og spærre dit Dankort.

Hvis du betaler med MobilePay: Ring til Danske Bank på tlf. 45 14 44 47 og spær din MobilePay, hvis du har mistanke om misbrug eller din telefon er blevet stjålet.