Skal jeg køre bilen ind i vaskehallen, før jeg vælger 'Start vask'?

Ja, når du vasker med OK's app, skal du køre bilen ind i vaskehallen, før du vælger 'Start vask'. Du kan selv vælge, om du vil forlade vaskehallen, mens bilen bliver vasket, eller om du vil blive siddende i bilen - du starter bare vasken via appen, når du er klar.​

Husk at klappe spejlene ind og fjerne antennen, inden du starter vasken.

Læs mere om OK's app

Se her hvordan du vasker bilen med OK's app.​

Find din nærmeste OK vaskehal