Skal jeg spærre mit kort, hvis min mobiltelefon bliver stjålet?

Vi anbefaler, at du spærrer dit kort, hvis din mobiltelefon bliver stjålet. Det er især vigtigt, hvis du har valgt, atOK's appskal huske din pinkode eller, hvis du ikke har en adgangskode på din telefon.

Hvis appen er tilknyttet dit OK Benzinkort, spærrer du dit kort ved at logge ind på Min OK.

Hvis du betaler med Dankort i appen, skal du ringe til din bank og spærre dit Dankort.

Hvis du betaler med MobilePay: Ring til Danske Bank på tlf. 45 14 44 47 og spær din MobilePay, hvis du har mistanke om misbrug eller din telefon er blevet stjålet.

Gå til Min OK