Hvordan ved jeg, om jeg har en profil?

Du har en profil, du kan logge ind med, hvis du har et OK-kort, eller hvis du har andre produkter ved OK.

Du logger ind med den samme e-mail-adresse og adgangskode, som du normalt bruger, når du logger ind på Min OK​.

Hvis du trykker på 'Kom i gang nu' under 'Mig' i appen og udfylder din e-mail-adresse, vil du blive bedt om en adgangskode, hvis du allerede har en profil.

Har du glemt din adgangskode, kan du få tilsendt en ny her​.​​