Hvorfor ved appen ikke, hvilken tankstation jeg er på?

​I områder hvor der er begrænset mobildækning eller omkring bygninger, der skygger for satellitterne og telemasterne, kan telefonen være længere tid end normalt om at finde din position. I enkelte tilfælde kan det desværre være umuligt for telefonen at fastslå din position.

I de ganske få tilfælde hvor telefonen ikke kan finde din position, kan du desværre ikke bruge appen til at betale med. Vi vil gerne være sikre på, at du befinder dig på tankstationen, så du ikke åbner en stander uden at være i nærheden. I det tilfælde kan du naturligvis altid bruge dit OK Benzinkort i kortautomaten.​