Skal jeg have et fysisk OK Kort for at kunne tanke via OK-appen?

​Nej, det behøver du faktisk ikke. I OK's app kan du vælge enten at betale via:

• MobilePay
  • Apple Pay
  • med et OK Kort
  • eller med Dankort.

Vælger du MobilePay, Apple Pay eller Dankort som betalingsmiddel i OK-appen, så behøver du ikke at have et OK Kort.

Hvis du vil have de fordele, der følger med et OK Kort, f.eks. op til 45 dages rentefri kredit og én samlet regning, så skal du selvfølgelig have OK-kortet.

Har du ikke et OK Kort, kan du læse mere om og bestille et kort her.​​​​

Læs mere om OK Kort

Kvindes hånd med OK Kort ved betalingsstander