Kan jeg få tilskud til en varmepumpe?

​Det er ikke længere en mulighed at få tilskud. I perioden fra 1981-2001 kunne du få tilskud til installation af varmepumper i områder uden kollektiv varmeforsyning. Her hos OK tilbyder vi dog flere løsninger til finansiering af varmepumper, herunder varmepumpeleasing og energilån.

OK yder energisparefradrag på 8-10.000kr til varmepumper. Læs mere om hvordan du får tilskud her.

I 2015-2018 er det også muligt at benytte håndværkerfradrag ved installation af varmepumpe.

Læs om reglerne på www.SKAT.dk

Læs mere om finansiering af din varmepumpe