Opladning af elbiler hos OK

Det er endnu for tidligt at spå om hvilket brændstof, der bliver det førende i fremtiden. I de kommende år vil vi se flere forskellige bud med tilhørende fordele og ulemper. En af disse er el, som også er en interessant teknologi for OK.

OK har også el-ladestandere

OK leverer de produkter, som vores kunder efterspørger. Derfor medvirker vi til at gøre nye drivmidler tilgængelige på udvalgte tankstationer.

Blandt andet har vi opstillet el-ladestandere på flere OK-tankstationer.

Oplad elbilen hos OK

Oplad din elbil gratis

Vi har i dag el-ladestandere på vores stationer i Hårup, Holsted, Årslev, Nyborg, i Mileparken ved Skovlunde og i Munkebjerg Park i Odense. Og så har vi naturligvis også en ved vores Hovedkontor i Viby J, som dog kun er tilgængelig for OK’s medarbejdere.

Hver stander oplader elbiler med henholdsvis 1x22 kW eller 2x11 kW.

Mens vi tester løsningen, er det gratis for alle elbilejere at lade bilen op hos OK.

Danmarkskort over OK el-ladestandere

Lad gratis i Sønderborg med hurtigladestander

Vi har opsat to hurtigladestandere på 50 kW i Borgen Shopping i Sønderborg, som du gratis kan bruge til at lade din bil.

Vi håber, at hurtigladestanderne vil gøre en forskel for dig, og vi glæder os meget til at gøre os nogle erfaringer og lytte til dine behov.

Understøtter stiktyperne:

  • CHAdeMO
  • CCS2
Mand starter opladning af elbil ved OK ladestander

Hvor hurtigt kan ladestanderne lade en elbil?

I Årslev, Hårup, Holsted, Nyborg og i Mileparken er der hvert sted én OK ladestander med to ladepunkter, som kan oplade to biler med maks. 11 kW AC (1 km i minuttet) eller én bil med maks. 22 kW AC (1,6 km i minuttet) ad gangen.

I Munkebjerg Park i Odense er der tre ladestandere med to ladepunkter på hver ladestander. De kan oplade to biler med maks. 11 kW AC (1 km i minuttet) eller én bil med maks. 22 kW AC (1,6 km i minuttet) ad gangen.

OK's elbil og ladestander

OK har leveret ladestandere til Syddjurs Kommune

Flere og flere kigger på grønne alternativer til fossile brændstoffer - blandt andet Syddjurs Kommune, som oplader deres plejebiler med ladestandere fra OK.

Læs mere her

Kvinde fra Syddjurs Kommune lader elbil
top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem