Opladning af elbiler hos OK

Det er endnu for tidligt at spå om hvilket brændstof, der bliver det førende i fremtiden. I de kommende år vil vi se flere forskellige bud med tilhørende fordele og ulemper. En af disse er el, som også er en interessant teknologi for OK.

OK har udviklet en el-ladestander

OK vil levere de produkter, som vores kunder efterspørger. Derfor medvirker vi til at gøre nye drivmidler tilgængelige på udvalgte tankstationer.

Blandt andet har vi opstillet vores egenudviklede og danskproducerede el-ladestander rundt omkring i landet.

Lad din elbil hos OK

Udviklet med fast samarbejdspartner

Standeren er tegnet, bygget og udviklet sammen med vores mangeårige samarbejdspartner Hamag, som også bygger vores øvrige tankstationer. Elmålerteknologien kommer fra vores datterselskab Kamstrup.

Multifuel-tankstatione i Aarslev

Oplad din elbil gratis

Vi har i dag el-ladestandere på vores stationer i Haarup, Aarslev, Nyborg, i Mileparken ved Skovlunde og i Munkebjerg Park i Odense. Og så har vi naturligvis også en ved vores Hovedkontor i Viby J, som dog kun er tilgængelig for OK’s medarbejdere.

Standeren oplader elbiler med henholdsvis 1x22 kW eller 2x11 kW.

Mens vi tester løsningen, er det gratis for alle elbilejer at lade bilen op hos OK.

Elbil hos OK
top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem