LIGE NU! Tilbud på en af markedets bedste luft-til-vand varmepumper

Lige nu kan du få en af markedets bedste varmepumper for 109.990 kr. Ud over en overskuelig pris, er Vaillants aroTHERM kølemiddel split-varmepumpe super effektiv.

Rigtig god varmepumpe til de fleste

Prisen er overskuelig, og du får meget værdi for pengene. Oven i købet får du en stilren installation med en af markedets højeste varmekomfort, en nærmest lydløs drift plus en meget nem og enkel betjening. For eksempel via din mobil.

Installation af varmepumpe | OK

Utrolig effektiv model

Vaillants aroTHERM kølemiddel split-varmepumpe har en SCOP-værdi helt op til 4,77. Helt simpelt betyder det, at varmepumpen omsætter 1 kWh el til hele 4,77 kWh varme.

Hør mere om Vaillant og SCOP-værdien på 89 32 25 28.

Få en Vaillant Arotherm Split 105/45 varmepumpe hos OK

Varmepumpe med kølefunktion

Varmepumpen har også den ekstrafordel, at du kan aktivere kølefunktionen. På den måde kan du nedkøle boligen på de allervarmeste dag. Denne funktion er tilbehør, som kan integreres i varmepumpen. Installationen af varmepumpen er hurtig og enkel.

Hos OK får du rådgivning til valg af varmepumpe

Vi kan hjælpe med finansieringen

Hos OK kan du også få hjælp til at finansiere din nye varmepumpe. Med OK Energilån behøver du ikke at omlægge dine banklån. Du kan låne op til 350.000 kr. og fordele afdragene over op til 180 måneder.

Vi godkender lån fra dag til dag, og du kan indfri lånet når som helst – uden det koster ekstra.

Få professionel rådgivning hos OK

Tysk grundighed, når det er bedst

Når du vælger Vaillant, får du garanti for god kvalitet. Alle varmepumper er udviklet og testet i Remschied i Tyskland. Her tester Vaillant blandt andet, at varmepumperne leverer maksimalt – også ved meget lave udetemperaturer. Det er din garanti for, at din nye luft-til-vand varmepumpe er perfekt egnet til Danmark.

Læs om luft-til-vand varmepumper

Have med sne med sløret varmepumpe i baggrunden

Varmepumper er fremtidens opvarmning

Vaillants luft-til-vand varmepumper er miljøvenlige løsninger. Solens stråler giver masser af energi til luften – helt gratis. Og ved at udnytte dén gratis energi, får du en utrolig miljøvenlig – og effektiv varmeløsning. Samtidig med at du sparer op til 50% på din varmeregning.

Bestil varmepumpen her

Dame trykker på kontrolsystemet til varmepumpe

Det rigtige valg til nybyg og renovering

aroTHERM kølemiddel split-varmepumpen er det optimale valg, uanset om du nybygger eller renoverer. Varmepumpen leverer en fremløbstemperatur op til 62 C. Også ved renovering er varmepumpen oplagt, fordi den har en effektiv drift ved radiatorsystemer – og ved kombination af radiatorer og gulvvarme.

Har du spørgsmål? Så ring til os på 89 32 25 28.

top