Hvordan betaler jeg forbruget på mit benzinkort?

Når du skal betale dit forbrug på benzinkortet, har du to muligheder. Du kan enten betale:

• Gennem Betalingsservice (5,50 kr. om måneden)
  • På girokort (10,00 kr. pr. faktura (girokort) fremsendt med posten)

Er der måneder, hvor du ikke bruger benzinkortet, så koster det naturligvis ikke noget.

Du modtager hver måned en faktura med en månedsopgørelse, som sendes enten direkte fra OK eller gennem Betalingsservice. Vælger du at betale på giro, er der på din faktura vedhæftet et girokort til betaling.

​Forbruget på dit OK Benzinkort opgøres ved midnat d. 15. i hver måned. Den sidste rettidige betalingsdag er den 1. i måneden efter opgørelsesdatoen.

Har du mere end ét OK Benzinkort på samme konto, får du på fakturaen en oversigt over, hvilke tankninger der er foretaget på det enkelte kort.

Ønsker du at tilmelde dine betalinger til Betalingsservice, kan du gøre det inde på selvbetjeningen Min OK Der kan du også bestille et ekstra kort, eller et nyt kort, hvis dit OK Benzinkort er slidt.

Har du brug for et benzinkort fra OK, så kan du bestille et OK Benzinkort her

Log ind på Min OK