Hvad er fordelene ved Min OK?

Som kunde hos OK har du automatisk adgang til selvbetjeningen Min OK​, hvor du kan få overblik over dine konti, køb, betalinger og meget mere.

På Min OK kan du:

• Få overblik over dine køb hos OK
  • Se hvilke af dine køb der er betalt, og hvilke der ikke er
  • Se dine fakturaer
  • Følge dit elforbrug, hvis du har en elaftale hos OK
  • Bestille ekstra OK-kort
  • Skifte din pinkode til dit OK-kort
  • Genbestille olie nemt, hvis du har en oliekonto hos OK
  • Se eller ændre, hvilke klub/forening du støtter
  • Navngive dine konti hos OK, så du får et bedre overblik

Du kan altid logge på Min OK, uanset hvornår du har brug for oplysningerne. Det er også nemmere at bestille vores produkter, når du er logget ind.

Du kan nemt holde styr på dine OK Kort under din konto på Min OK. Her kan du tilmelde eller afmelde dig e-mailkvittering, ændre pinkode, spærre kort og meget mere.

Få overblik over din OK Kort-konto

Under din OK Kort-konto kan du få et godt overblik over, hvad du har købt af produkter eller har tanket på vores tankstationer.

På din OK Kort-konto kan du se alle dine fakturaer og dine indbetalinger. Her kan du også downloade dine fakturaer som PDF og evt. gemme dem på din computer.

Opdater kontaktinformation under 'Profil'

Under 'Profil' kan du få overblikket over dit kundeengagement hos OK. Her kan du ændre dine oplysninger, hvis du f.eks. har fået nyt telefonnummer eller ny e-mailadresse.

Husk, at hvis du er tilmeldt e-mailkvittering og du ændrer din e-mailadresse, så skal e-mailadressen opdateres for hver konto.

Tilmelding til Betalingsservice

Under 'Betalingsform' kan du også tilmelde din konto til Betalingsservice (BS) hurtigt og nemt. Husk at trykke 'Tilmeld Betalingsservice' til sidst.

Hvis du vil ændre en Betalingsservice-aftale, skal du gøre det via din bank.

Navngiv selv dine konti hos OK

Hvis du har flere konti hos OK, er det en god idé at navngive dem efter eget valg. Så er det nemmere at få overblikket.

Gå til selvbetjeningen Min OK

Skærmbillede af hvad du eksempelvis kan på OK's selvbetjening Min OK