Hvad er fordelene ved Min OK?

Som kunde hos OK har du automatisk adgang til Min OK​, hvor du kan få overblik over dine konti, kort, betalinger og meget mere.

Fordele ved Min OK:

• Få overblik over dine køb og tankninger
  • Se hvilke af dine køb der er betalt, og hvilke der ikke er
  • Åbn og print fakturaer
  • Bestil ekstra kort og foretag hurtige genbestillinger
  • Skift din pinkode
  • Se, tilføj og skift hvilken klub/forening du støtter

Du kan altid logge på Min OK, uanset hvornår du har brug for oplysningerne. Det er også nemmere at bestille vores produkter, når du er logget ind.

Du kan nemt holde styr på dine OK Benzinkort under din benzinkonto. Her kan du tilmelde eller afmelde dig e-mail-kvittering, ændre pinkode, spærre kort og meget mere.

Få overblik over din benzinkonto

Under din benzinkonto kan du få et godt overblik over, hvad du har købt af produkter, eller har tanket på vores tankstationer.

På din benzinkonto kan du se alle dine fakturaer og dine indbetalinger. Her kan du også downloade dine fakturaer som PDF og evt. gemme dem på din PC. Så har du altid styr på din økonomi hos OK.

Under 'Profil' kan du få overblikket over dit kundeengagement hos OK. Her kan du ændre dine oplysninger, hvis du f.eks. har fået nyt telefonnummer eller ny e-mail-adresse.

Husk, at hvis du er tilmeldt e-mail-kvittering og du ændrer din e-mail-adresse, så skal e-mail-adressen opdateres for hver konto.

Tilmelding til Betalingsservice

Under 'Betalingsform' kan du også tilmelde din konto til Betalingsservice hurtigt og nemt. Husk at trykke 'Tilmeld Betalingsservice' til sidst.

Navgiv selv dine konti hos OK

Hvis du har flere konti hos OK, er det en god idé at navngive dem efter eget valg. Så er det nemmere at få overblikket.

Gå til selvbetjeningen Min OK