Hvad kan jeg bruge Min OK til?

Med Min OK får du overblikket over dine konti, kort, betalinger og meget mere. Læs om fordelene ved Min OK her

Du kan altid logge på Min OK, uanset hvornår du har brug for oplysningerne. Det er også nemmere at bestille eller genbestille en række af vores produkter, når du er logget ind.

Desuden har du mulighed for at spærre dit OK Benzinkort og bestille et nyt, hvis du har brug for det.

Gå til Min OK