Hvordan retter jeg mine kundeoplysninger?​​

Du kan rette dine kundeoplysninger under menpunktet 'Profil'.

Bemærk: Du kan ikke rette dine adresseoplysninger eller dit navn. Vi modtager automatisk besked fra CPR-registret, hvis du flytter eller ændrer navn.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 70 10 20 3370 10 20 33

Gå til hjælp

Send dit telefonnummer

så ringer vi dig op hurtigst muligt

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem