Hvordan verificerer jeg min identitet fra en e-mail?

For at verificere din identitet får du tilsendt en 6-cifret kode på din e-mail, som er tilknyttet din profil. Du får oplyst hvilken e-mail, vi har sendt koden til. Denne kode skal du indtaste eller kopiere til Min OK.

Hvis du ikke kan se mailen i din indbakke, er den muligvis landet i dit spam filter. Se efter i dine uønsket mails. Er dette ikke tilfældet, kan du også komme videre ved at logge ind på Min OK med NemID. På den måde har vi verificeret din identitet.

Hvis du ønsker at verificere din identitet med en ny e-mail, skal du ændre din eksisterende e-mail under din profil. Bemærk, at denne nye e-mail fremover vil blive tilknyttet dit login til Min OK.

Ændre din e-mailadresse