Hvad er AdBlue?

AdBlue er et produkt, der hjælper dig med at reducere udledningen af skadelige gasser (NOx-gasser) fra din dieselbil. AdBlue er en opløsning af urea på 32,5 % og er ugiftigt.

AdBlue opbevares i en seperat tank på din bil og sprøjtes ind i udstødningsgassen - ikke i motoren. Dermed reduceres de kvælstofholdige udstødningsgasser. AdBlue er ikke skadeligt for hverken mennesker eller dyr.

Se også 'Hvor kan jeg købe AdBlue?'