Information til kunder og samarbejdspartnere ift. COVID19

Hvordan skal jeg bruge AdBlue?

Du tanker AdBlue i en separat tank på dit dieselkøretøj. Du må aldrig fylde AdBlue i diesel-tanken, ligesom du ikke må fylde diesel i AdBlue-tanken.

Er der en AdBlue-stander på tankstationen, finder du den sammen med de øvrige standere på tankstationen.

Læs også 'Hvor kan jeg købe AdBlue?'

Hvis du spilder AdBlue-væsken på autolakeringen, bør du altid skylle overfladen med vand. Hvis AdBlue tørrer og krystalliserer på malingen, kan der ske overflade-korrosion.