Hvor kan jeg købe AdBlue?

I de fleste OK Plus-butikker kan du købe AdBlue i dunke, så du selv kan fylde AdBlue på din bil.

På enkelte OK-tankanlæg er det også muligt at tanke AdBlue på din personbil direkte fra standeren.

Det kan du på tankanlægget på Mosede Landevej i Greve og ved motorvejsafkørsel syd på Sjællandsvej ved Brande. Fremover vil der også komme AdBlue på andre nye OK-tankanlæg.

Find nærmeste OK-tankstation