Hvad er fuldsyntetisk motorolie?

Hvor en mineralsk motorolie er et 'naturligt' produkt, så er en fuldsyntetisk motorolie et 'håndlavet' produkt.

Den syntetiske motorolie er som den mineralske motorolie et udtræk fra den raffinerede olie. Baseolien bliver herefter kemisk bearbejdet. På den måde får man en ensartet olie med de egenskaber, man ønsker.

Nogle af fordelene ved en fuldsyntetisk motorolie er, at den:

• Har gode temperaturegenskaber
  • Kan klare en hård belastning
  • Giver lav friktion (modstand), hvilket kan være brændstofbesparende.

Læs mere om Optima motorolie