Hvad er mineralsk motorolie?

Mineralsk motorolie er et 'naturligt' produkt. Det vil sige, at baseolien er et udtræk direkte fra den raffinerede olie. Baseolien tilsættes herefter additiver (tilsætningsstoffer) for at give olien de nødvendige egenskaber.

En mineralsk motorolie er ofte forholdsvis tyktflydende og er derfor specielt velegnet til biler med stort olieforbrug, f.eks. biler med ældre og slidte motorer.

Læs mere om Optima motorolie