Hvilken motorolie skal jeg vælge?

​Det er vigtigt, at du vælger den rigtige motorolie til din bil for at få de bedste resultater. Nu om dage producerer man motorolier, som er tilpasset den enkelte bilmodel eller et bestemt kørselsbehov. Du kan kigge i instruktionsbogen til din bil, for at se hvilken motorolie du skal bruge.

Du kan også bruge OK's smøreguide; det eneste du skal gøre er at indtaste nummerpladen på din bil eller varevogn, så fortæller vi dig, hvilken motorolie du skal vælge.

Læs mere om Optima motorolie her

Find din motorolie med OK's smøreguide her