Hvad kan jeg bruge min bonus til?

​Du kan bruge din optjente bonus i Coops butikker eller i Coops netbutik. Det er ikke sådan, at du får rabat på benzin eller diesel. Du får kun rabat på dine indkøb i butikkerne eller i netbutikken.

Læs mere om bonus fra Coop her​

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem