Hvor kan jeg se min bonus?

Du kan altid følge med i, hvor meget bonus du har optjent, når du logger ind på Mit Coop.​

Du kan bruge din bonus til at betale med i din lokale brugsforening eller Coop-butik eller i Coops netbutik. Det kan du gøre hele året.​

Mere om bonus på brændstof

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem