Hvornår får jeg bonus fra Coop?

Ved energiprodukter overføres din bonus ca. en uge efter, at du har købt. 

Når du har købt benzin eller diesel med bonus, kan du gå ind og se din bonus på din Coop-medlemskonto om onsdagen i den følgende uge.

Læs mere om at tanke bonus fra Coop

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem