Hvad er roaming for elbiler?

Roaming for elbiler giver mulighed for, at du kan bruge en anden ladeudbyders app til at oplade med på en OK-ladestander, når du er på farten.

Læs mere om opladning på farten

OBS: Vær opmærksom på, at hvis du bruger roaming, kommer der et gebyr fra tredjeparten oveni OK’s opladningspris, som du kan se her på vores hjemmeside. Derfor er det også altid billigere at oplade med OK-appen på OK’s ladestandere, fordi du dermed ikke betaler et ekstra gebyr.

Det er altid op til den enkelte ladeudbyder, om OK’s ladestandere er synlige i appen.

Download OK-appen

Hvorfor stemmer roaming-prisen ikke med prisen på hjemmesiden?

Når du oplader på en OK-ladestander med en app fra en anden ladeudbyder, lægger tredjeparten et gebyr oven i OK’s opladningspris. Derfor er det også altid billigere at oplade med OK-appen på OK’s ladestandere, fordi du dermed ikke betaler et ekstra gebyr, men kun opladningsprisen.

Som udgangspunkt kan du ikke se, hvad gebyret er sat til - blot at din samlede opladningspris er højere end opladningsprisen vist på OK's hjemmeside.

Hvor kan jeg se, hvad det koster at oplade igennem en tredjepartsapp?

Du vil typisk kunne se prisen i tredjepartsappen. Lader du via OKs app, kan du se prisen på vores hjemmeside. Når du oplader med en tredjepartsapp, lægger tredjeparten et gebyr oveni OK’s opladningspris. Som udgangspunkt kan du ikke se, hvad det gebyr er på – blot at din samlede opladningspris er højere end prisen vist på OK’s hjemmeside.

Se OK's ladepriser

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

Andre spørgsmål og svar om elbil-opladning

top