Får jeg OK Bilforsikring billigere, hvis jeg ikke kører ret meget?

Ja, prisen på din OK Bilforsikring afhænger bl.a. af hvor mange kilometer du i gennemsnit kører pr. år. Kører du ikke ret meget, får du derfor en billigere bilforsikring, end hvis du kører rigtig meget.

Husk derfor altid at give os besked, hvis der sker ændringer, der kan have indflydelse på risikoen. Det kan i sidste ende spare dig for mange penge.

Beregn din pris på OK Bilforsikring