Hvad sker der med den Bonus Taletid eller Bonus Data, jeg ikke bruger?

Du har en måned, fra du har tanket mere end 50 eller 100 liter brændstof hos OK, til at bruge din opsparede Bonus Taletid eller Bonus Data fra OK Mobil. Får du f.eks. tildelt din bonus fra OK Mobil d. 20/8, så gælder den frem til og med d. 20/9.

Hvis du ikke selv vil bruge din optjente bonus, så kan du vælge at give bonussen videre til en anden med OK Mobil.

Læs mere om OK Mobils bonus