Hvordan får jeg Bonus Taletid eller Bonus Data hos OK Mobil?

Som OK Mobil-kunde tanker du benzin eller diesel med dit OK Benzinkort, præcis som du plejer. Kort efter du ved en optankning har rundet 50 eller 100 liter brændstof hos OK i en kalendermåned, vil du modtage en sms med besked om din bonus fra OK Mobil.

Din optjente Bonus Taletid eller Bonus Data bliver automatisk overført til din mobil-konto hos OK Mobil, og du skal ikke selv gøre noget - du kan bare nyde godt af din tildelte bonus.

Hvis ikke du har et OK Benzinkort, så kan du bestille det her.

Læs mere om bonus hos OK Mobil