Hvordan fungerer Bonus Data fra OK Mobil?

OK Mobils Bonus Data fungerer på samme måde som Bonus Taletid. Når du tanker bilen optjener du bonus, og denne bonus overføres automatisk til din OK Mobil-konto. Du kan selv vælge, om din bonus skal leveres som Bonus Taletid eller Bonus Data.

Som ny kunde hos OK Mobil oprettes pakkerne altid med Bonus Taletid. Dette kan du selv ændre med øjeblikkelig virkning ved at logge ind på Min OK Mobil. Vælg menupunktet 'Skift mobilpakke', og vælg herefter 'Bonus Data', eller kontakt OK Mobils kundeservice på tlf. 70 10 20 3370 10 20 33

Bemærk: Optjent bonus forsvinder, når pakkens bonusform ændres! Derfor bør du først ændre din bonusform, når du har brugt din bonus.

Læs mere om OK Mobils Bonus Data og Bonus Taletid

Log ind på Min OK Mobil