Hvordan giver jeg Bonus Taletid eller Bonus Data til en anden?

Har du ikke selv brug for din Bonus Taletid eller Bonus Data fra OK Mobil, så kan du vælge at give den videre ved at knytte dit OK Benzinkort til et andet OK Mobil-nummer.

Log ind på Min OK Mobil og giv din bonus til en du holder af. Så sørger vi for, at din Bonus Taletid eller Bonus Data automatisk bliver overført til den andens OK Mobil-konto.

Vær opmærksom på, at allerede optjent bonus ikke bliver overført, tælleren nulstilles når en anden OK Mobil-konto tilknyttes.

Log ind på Min OK Mobil