Gælder fri OK Mobil til OK Mobil og Fri Facebook også i udlandet?

Nej, det gør det ikke. OK Mobils tilbud om Fri Facebook og fri OK Mobil til OK Mobil gælder kun i Danmark.

Med OK Mobil til OK Mobil kan du ringe til andre, der også har OK Mobil til 0 kr. pr. minut i den første time af et opkald. Derefter takseres opkaldet til normal takst. Opkaldsafgiften på OK Mobil til OK Mobil er ligeledes 0 øre.​​

Fri Facebook er en service, der er tilknyttet mobilpakkerne. Hvis du benytter Facebook via Facebook app’en på telefonen, vil dit forbrug blive registreret, men det vil ikke have nogen effekt på den samlede mængde månedsdata, der er inkluderet i din mobilpakke.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du følger et link, som efterfølgende bliver vist i en browser eller benytter en tredjeparts-applikation, er det ikke omfattet af Fri Facebook-servicen. Det er altså kun dit forbrug på selve facebook.com, der ikke tæller med i dataforbruget på mobilpakken.

Se OK Mobils pakker