Hvad kan jeg bruge en EU-pakke fra OK Mobil til?

Med en OK Mobil EU-pakke kan du tage dit mobilabonnement med til et andet land i EU eller Norden – uden at bekymre dig om høje internetbetalinger.

Hvis du skal rejse til f.eks. Tyskland, kan du:

• bruge din taletid fra EU-pakken til at ringe til danske, lokale og andre EU-numre
  • modtage opkald, sms og mms
  • sms'e frit til venner og familie eller sende mms'er, som bruger mobildata, hvis du skal sende et feriebillede. Det gælder både til danske, lokale og andre EU-numre
  • bruge de GB, som du har til rådighed til EU-data ud af dine samlede GB. Du skal derfor ikke tænke over at finde WiFi. Bruger du alle dine GB til EU-data, afbryder vi forbindelsen. Derefter kan du selv vælge, om du vil surfe videre for 46 øre/MB. Dit abonnement på en EU-pakke bliver automatisk fornyet d. 1. i hver måned.

Se OK Mobils pakker