Hvad kan jeg med en DK-pakke fra OK Mobil?

En DK-pakke virker kun i Danmark. Hvis du ikke har behov for, at din telefon kan bruges i udlandet, kan du derfor roligt vælge en DK-pakke fra OK Mobil.

Du kan både sms’e og ringe til et dansk nummer, der er i udlandet. Så hvis du kender nogen, der er taget på ferie i Spanien og du vil ringe og høre, hvordan det går, så kan du roligt gøre det. Du kan også modtage opkald fra et udenlandsk nummer, så længe du er i Danmark.

Se OK Mobils udlandspriser

Med en DK-pakke får du stadig:

Se OK Mobils pakker