Hvad skal jeg være opmærksom på mht. EU-pakker og roaming?

​Når du vælger en EU-pakke fra OK Mobil skal du være opmærksom på:

Vores EU-pakker gælder ikke opkald og beskeder til udenlandske numre, når du er i Danmark. Det vil sige, er du i Danmark og vil du ringe, sms'e eller mms'e til f.eks. et fransk telefonnummer, så gælder OK Mobils udlandspriser

EU-pakkerne gælder heller ikke på skibe og færger. Du anvender skibets eller færgens satellitnetværk og det er meget dyrt at anvende. Se priserne for kategorien 'Verden 2'

Over en fire måneders periode, må du opholde dig i et andet EU eller nordisk land i maksimalt halvdelen af tiden med dit mobilabonnement

Du bør være opmærksom på, om din telefon kobler sig på et andet netværk i et land, der ikke er inkluderet i EU-pakkerne, når du rejser tæt på landegrænser på din ferie. Er du eksempelvis på Cypern kan din telefon koble sig på et tyrkisk netværk. Det kan blive meget dyrt for dig.

Se OK Mobils pakker