Hvad sker der, når jeg har brugt dataindholdet i min EU-pakke?

​Når du har brugt den data der er inkluderet i din mobilpakke, så spærrer vi for data inden for et andet EU-land. Du får besked via sms, og får mulighed for at tilkøbe ekstra data. Der er tre muligheder for at tilkøbe ekstra data, se priserne her

Du får også mulighed for at surfe videre til en pris på 4 øre pr. MB.

Se OK Mobils pakker