Jeg skal til udlandet og vil gerne bruge min mobil, hvad gør jeg?

Hvis du har valgt en af OK Mobils DK-pakker og skal til udlandet, så skal du senest 24 timer før du forlader Danmark skifte til en EU-pakke. Så kan du få glæde af muligheden for at roame i de 43 lande i Europa, eller ringe, sms'e eller bruge data efter OK Mobils gældende priser for det øvrige udland.

Du kan nemt og enkelt skifte din mobilpakke på Min OK Mobil.

Gå til Min OK Mobil