Information til kunder og samarbejdspartnere ift. COVID19

Jeg skal til udlandet og vil gerne bruge min mobil, hvad gør jeg?

Hvis du har valgt en af OK Mobils DK-pakker og skal til udlandet, så skal du senest 24 timer før du forlader Danmark skifte til en EU-pakke. Så kan du få glæde af muligheden for at roame i de 43 lande i Europa, eller ringe, sms'e eller bruge data efter OK Mobils gældende priser for det øvrige udland.

Med OK Mobil kan du nemt og enkelt skifte din mobilpakke på selvbetjeningen Min OK.

Gå til Min OK