Kan jeg købe ekstra data hos OK Mobil?

Ja, det kan du. Når du har brugt alt data i din mobilpakke, så modtager du en sms, hvor du har mulighed for at købe ekstra data, som gælder resten af måneden.

3 muligheder for ekstra data

Du kan vælge mellem tre forskellige muligheder for ekstra data, som gælder resten af måneden:

• 1 GB til 49 kr. (som du også kan bruge i EU, hvis du har en EU-pakke)
  • 5 GB til 99 kr. (hvoraf du kan bruge 3 GB i EU, hvis du har en EU-pakke)
  • 20 GB til 149 kr. (hvoraf du kan bruge 5 GB i EU, hvis du har en EU-pakke)

Beløbet trækkes fra din saldo hos OK Mobil. Dit abonnement bliver fornyet d. 1. i den kommende måned. Resterende data bliver ikke overført til næste måned.

Har du for eksempel brug for ekstra EU-data, når du er i et andet EU-land?

Hvis du bruger den EU-data, der er inkluderet i din EU-pakke, imens du f.eks. er i Spanien, så vil du modtage en sms, hvor du kan vælge, om du vil købe ekstra EU-data, som gælder resten af måneden. Du kan også vælge at surfe videre for 5 øre/MB.

Foretager du dig intet, har du ikke mere data til rådighed resten af måneden i andre EU-lande. Du kan naturligvis bruge WiFi, hvis det er tilgængeligt, der hvor du befinder dig.

Mere om mobiltelefoni fra OK Mobil